vrijdag 15 juni 2018

Themaloze week - schoolfeest blues


Wat een succesvol schoolfeest!
Elke kleuter deed superhard zijn/haar best en danste zoals nooit tevoren! Bedankt dat jullie zo talrijk aanwezig waren en ons bestoeften met de fijnste complimenten. Een welgemeende merci! Ook alle helpende handen willen we hartelijk danken! Zonder jullie is dit ook niet mogelijk!
Enkele sfeerbeelden kunnen jullie vinden op de blog en op de facebookpagina van school.


Op dinsdag staat er steeds “bewegen” op het programma. De kleuters mochten deze week zelf kiezen met wat of hoe we dit gingen doen…. Dus … “Juf, jij moet die ballenbroek van juf Lena aandoen!!”… En als er dan 17 triestige gezichtjes naar je kijken, trek je die broek met plezier aan! En wat vonden ze het fijn! Het schoolfeestspelletje werd helemaal opnieuw gespeeld!
In de klas gingen we natuurlijk ook nog spelletjes spelen en ging de juf nog wat observaties houden. 


SPORTEN met juf Lotje vandaag! Ook werden er foto’s gemaakt voor op affiches te hangen. Jaarlijks geven we jullie graag een affiche mee naar huis om op te hangen. Zo maken we toch een beetje reclame voor onze school in de vakantie. Ik werk dan persoonlijk graag met een foto van jullie kapoentje! De resultaten krijgen jullie tijdens het oudercontact mee naar huis …weken geleden kregen we in de klas twee rollende diertjes cadeau. Thuis werd er grote kuis gehouden en werd er naar de rollende diertjes amper omgekeken… wel… in de klas is het een groot succes! Ze glijden en rollen door de hele klas!
Ondertussen speelden we verschillende wiskundige en talige spelletjes. Soms eens alleen met de juf en soms eens in een groepje.


Onze themaloze week deed de kinderen (en de juf ;) ) toch wel deugd! Even terug met de voetjes op de grond genieten van de klas, van het “standaard” speelgoed en het samenzijn. We maakten een grote mindmap van “TO-DO’S” voordat het vakantie is én hingen we een ballonnenrij op. Elke dag prikken we er eentje kapot… en zo tellen we af voordat de grote vakantie in het zicht is.


Fijn weekend!Geen opmerkingen:

Een reactie posten