vrijdag 8 juni 2018

Schoolfeest perikelen!


Feest vandaag voor Sien! Ze moest er lang op wachten.. Maar eindelijk is ze vier jaar. Ze trakteerde met “kikkerdruifjes” en we kregen allemaal een prachtig gepersonaliseerd beker met daarop natuurlijk Cézar… Hoe kan het ook anders J
In de klas gingen we aan de slag met de arena voor ons persoonlijke circus… Daar zijn we nu al bijna drie weken aan aan het werken! Maar onze inspanningen zullen beloond worden.
Tussen al dat leren over het circus door, oefenen we bijna elke dag onze dansjes voor het schoolfeest. En de kinderen zijn het nog lang niet beu hoor! Want elke avond, voordat we naar huis gaan, krijg ik de vraag of we het nog eens gaan doen. In de speelzaal oefenen we enkel ons eigen dansje, maar die andere dansjes lijken toch altijd net dat ietsje meer interessanter! Dus niks leuker dan allemaal samen de drie dansjes te doen! 
We dansen samen met de bijtjes en muisjes in een groepje en dat geeft wel een erg fijne sfeer.


Ons cadeautje voor de papa’s werd vandaag meegegeven. Spannend! Want de juf moest al goed op voorhand een belangrijk kaartje maken: geef het water! Ik hoop dan echt van harte dat jullie het heelhuids thuis hebben gekregen. (en ja… ze mochten het van mij al afgeven aan hun papa!) We leerden in ons onderzoekje over plantjes… En we zagen heel snel dat plantjes water nodig hebben… En dat is bij ons plantje niet anders! Hopelijk vonden jullie het een leuke/lekkere verassing.
Ondertussen werd het popcornmachine nog eens gebruikt… Dat was smullen!


 
Dinsdagavond werd het grote podium vlak voor we naar huis moesten geïnstalleerd op de speelplaats.. En naast onze kleine kapoenen is dat toch geweldig imposant. Dus gingen we gisteren er al eens op gaan kijken, de trappen al eens oefenen en de gevaren inschatten. Deze ochtend was het dan onze beurt om op het podium te gaan oefenen, maar daar dachten de weergoden anders over… Het water viel met bakken uit de lucht… En dat zagen we aan de lucht: donker in de klas door die grijze wolken, nergens kon de zon ertussen schijnen. Gelukkig mochten we in de namiddag ook nog eens gaan proberen.
Toch spannend hoor mama’s en papa’s! 

GENERALE REPETITIE! Deze ochtend zagen we eindelijk voor het eerst de dansjes van alle klassen. We mochten luisteren en kijken naar alle dansjes en die zijn toch spectaculair! 
In de namiddag deden we alsof het voor echt was! Iedereen deed superhard zijn best voor die lege stoelen J
Benieuwd? Wel, morgen is het zover! Graag jullie kapoen om 13u naar de klas te brengen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten