vrijdag 23 juni 2017

We ruimen alles netjes op!Dag mama’s en papa’s, deze ochtend verwelkomden we Axelle in onze klas. De laatste veertien dagen van het schooljaar komt ze nog gezellig kennismaken en meespelen met onze andere kapoenen! En ik kan jullie verzekeren… ze werd onmiddellijk met open armen ontvangen!
In de grote vakantie zijn er nog enkele kikkertjes jarig.. Vandaag vierden we alvast feest voor Yana! Ze trakteerde met leuke en lekkere spekjes in een ijskommetje!Blokken wassen ohzo fijn! Speelgoed dat anders nooit in het water mocht… en nu plots wel?! Leuk leuk!! Samen kozen we elke dag een bak speelgoed waarmee we niet meer zullen spelen om zo de klas te poetsen. Het is wel fijn om te zien dat ze echt in discussie gaan over het speelgoed… “We wassen vandaag de clicx” ó “Neen daar spelen we elke dag mee, laat ons de smurfen wassen!” ó “Neem misschien toch maar de dieren, daar hebben we al genoeg mee gespeeld!”.

Wat een weer is het al geweest!? We gaan zeker niet zeuren, want veel liever dit weer dan een hele dag regen J
Dus… hielden we vandaag een watergevecht! Waterballonnen, waterspuiten en –pistolen! Gooien met bekers water en sponzen naar elkaar… Wat een waterfestijn! We hadden zoveel plezier, dat het natuurlijk niet bij slechts één keer kon blijven… Morgen terug zo een fijne dag! Ook vierden we vandaag nog een verjaardag! In augustus zal Jacey 5 jaar worden, maar vierde dit vandaag al in de klas!


Het warme weer begint zijn tol te eisen, drukke kindjes, ze weten met zichzelf geen blijf meer…. Begrijpelijk.. hoe voelen we onszelf met dit weer?! Deze ochtend gingen we voor de voorlaatste keer turnen met juf Samantha. Deze namiddag konden we terug beginnen aan ons waterfeest. Het water had al een hele dag in de zon gestaan en was dus niet meer koud, maar heerlijk om naar je gesmeten te krijgen! En jawel ik spreek uit ondervinding, gedurende twee dagen hebben ze me kletsnat gemaakt! Ze genoten ervan om ook de juf eens nat te spuiten! Ik kan jullie verzekeren… Met mijn kleren kon ik opnieuw een emmer vullen J
Voor die lachjes op het gezicht doen we het! Vandaag vergezelden ook de konijnen- en vossenklas van juf Dana ons, ook zij brachten hun zwemkledij en waterpistolen mee. 

Een ALLERLAATSTE KEER turnen met meester Yannick deze namiddag! Jammer! Volgende week vrijdag is het maar een halve dag school… Gelukkig werd het een beetje minder warm en konden we nog eens voor de ALLERLAATSTE keer gaan schilderen.
Volgende week doen we alles nog een allerlaatste keer in de kikkerklas: tellen, rijmen, hakken en plakken, zingen, kleien, spelen in de poppenhoek, bouwen in de bouwhoek, zagen aan de timmertafel, puzzelen, …

Wat ga ik ze allemaal zo hard missen L

Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten