vrijdag 30 juni 2017

Afscheid nemen doet wel een beetje pijn..


Dag mama’s en papa, een ALLERLAATSTE kikkerbriefje voor jullie (jammer genoeg). Wat zal ik jullie kapoenen gaan missen! Maar we sloten al een “deal”, wanneer juf joke een keertje ziek zou zijn of moet gaan vergaderen, zijn ze altijd allemaal welkom! En daar konden ze wel vrede mee nemen… Vandaag vierden we nog de verjaardag van Anna in de klas, ze bracht zelfgemaakte aardbeien/chocolade taart mee én aardbeien en chocolade ijs! Een hele dag feest!


Gisteren en vandaag kwamen er twee konijnen en twee vossen met ons meespelen en –werken in de klas: Arne, Emma, Kaat en Seth! Dat vonden we wel eens fijn. In de namiddag werden we uitgenodigd in de klas van juf Els van het vijfde leerjaar. Ze kwamen een paar maanden terug luisteren naar hoe wij een verhaaltje vertellen. Zij moesten daarna zelf aan de slag gaan door een verhaal te gaan verzinnen, prenten te tekenen en het om te vormen tot een digitaal prentenboek. Samen met de leerlingen gingen de kleuters kijken en luisteren naar het resultaat. Ook benieuwd? Neem dan een kijkje op de blog van het vijfde leerjaar (www.bsdebron.be -> klasblogs -> L5)


Nog eens een patroontje maken, een 1-1 relatie vormen, een schrijfopdracht, nog eens tellen, rijmen, antwoorden op een vraag na een verhaaltje, zingen, dansen, schrijfdansen, tekenen en kleuren, krijten en fietsen, … Het was nog een drukke en gevulde week.
Samen met jullie kapoentjes nam ik ook de tijd om echt één voor één van hen afscheid te gaan nemen. Ik merkte het ook aan de kindjes zelf dat ze er nood aan hadden (en jawel… ik ook!!). Ze kleven al  anderhalve week vast aan mijn benen, elke moment dat ze me zien zitten is het de ene groepsknuffel na de andere… Het is ook zo een hechte klas! Ze zien elkaar zo graag en ze steunen elkaar door dik en dun! Zelden zo een hechte kliek gezien!

Feest voor Tuana vandaag! Ook zij is in de grote vakantie jarig, maar dat kunnen we niet voorbij laten gaan zonder een heus kikkerfeest! Iedereen heeft er nu eentje gehad!
We gingen voor de laatste keer turnen met juf Samantha in de turnzaal. Ook Axelle trakteerde vandaag in de klas, niet voor een verjaardag, maar omdat ze zo goed werd onthaald door alle kindjes in de klas! Het was fijn om jou nog in de klas te hebben gehad! 

Ik heb er een erg leuk jaar opzitten met deze kikkertjes! Het was een zeer leuke groep, allemaal vrienden, allemaal unieke karakters, allemaal zitten ze in mijn hart! Ze hebben veel geleerd, maar zullen dat volgend schooljaar ook doen! Stiekem zal ik ze toch een beetje in de gaten houden hoor! Dat kan ik nu eenmaal niet laten!
Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de leuke samenwerking! Altijd inspanningen voor thema’s, activiteiten en de vele bezoekjes aan onze blog! Merci!!

“Snik snik… Ik laat ze niet meer los…” Dat zinnetje kwam de laatste weken veel in mijn gedachten! Maar toch zal ik moeten! Samen zullen ze veel avonturen gaan beleven in de berenklas van juf joke! En… ik zal ze nog vaak genoeg kunnen zien! 

Zoals jullie zien: "Ik heb ze allemaal aan de haak geslagen"Afscheid van meester yannick: Een allerlaatste selfie!EERSTE SCHOOLDAG: 1 SEPTEMBER 2016 TEGENOVER LAATSTE SCHOOLDAG: 30 JUNI 2017:
FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL! Geen opmerkingen:

Een reactie posten