woensdag 24 mei 2017

Schoolreis - Wiebelbillenboogie


We sloten ons thema ‘de wiebelbillenboogie’ deze week speels af! Vandaag gingen we allemaal onze eigen olifant schilderen, vormgeven. We dachten goed na over wat we allemaal moesten schilderen: een grote buik, een grote kop met twee flaporen, een lange slurf, nog vier poten onze de buik en een staart. We kregen een groot blad en moesten dit dus helemaal vullen, een beetje nadenken over de proporties moesten we dus ook.
We deden nog enkele experimentjes met schuim en zeep en konden natuurlijk ook nog genieten van het heerlijke weer buiten!


SCHOOLREIS!
Met de grote bus vertrokken we richting Sint-Niklaas, we kwamen er met een glimlach op onze snoet aan in Pretland! We installeerden ons allemaal aan de tafel, truien uit, schoenen uit, flesjes water staan klaar! We konden heerlijk ravotten en spelen in de grote speeltuin. Gelukkig konden we van verschillende glijbanen glijden, voetballen, klimmen en klauteren, bouwen met megablokken! Drinken konden we zoveel als we wilden.

Tijdens de middag konden we smullen van heerlijke frietjes en een frikandel en voordat we naar huis vertrokken kregen we nog een lekker ijsje!
Veel foto’s zijn te vinden dit weekend op de blog. Best friends for life :) 
Olifantenoren, spelen, met de nieuwe materialen, de klas een beetje opruimen, buiten krijten en spelen met water! Het was er het weer voor!
Natuurlijk deden we ook nog eens een laatste keer de wiebelbillenboogiedans.

Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten