vrijdag 5 mei 2017

Kriebeltje hier, kriebeltje daar!

Dag iedereen, 

Zoals jullie zien... Deze week geen enkele foto! Dit komt niet door een technisch defect... Wel doordat we deze week volop hebben gewerkt aan onze Moeder- en Vaderdagscadeautjes! 
We kunnen natuurlijk nog niet prijsgeven wat we aan het maken zijn... Vandaar geen foto's deze week!
Maar niet te min, heb ik enkele mooie digitale prentenboeken voor jullie uitgekozen.

Groetjes juf Renske


Na een weekje op mijn lippen te moeten bijten tijdens de stageweek van juf Charlotte… Mocht ik vandaag terug zelf voor de klas staan. Het was wel gek om te zien hoe sommige kleuters terug alle grenzen probeerden te verleggen en afspraken die al gelden van in september probeerden te omzeilen. Inventief zijn ze zeker en (dikke) profiteurs toch eigenlijk wel een beetje J. Vandaag ging de vijs er terug stevig op en heel eerlijk… Dat was toch echt nodig deze week… Gelukkig was af en toe eens goed praten met elkaar ook al  voldoende om terug de puntjes op de i te zetten. Ze weten allemaal heel erg goed dat als ze de regels en afspraken volgen er veel leuke dingen volgen.
Niet te min, gingen we vandaag aan de slag in onze bloemenwinkel en kriebeldiertjestuin. Ook werd er nog geknutseld voor mama (en papa!). Wat Moederdag en Vaderdag staan al voor de deur. En dan ondertussen nog dansen voor ons schoolfeest… gelukkig zal ons thema in totaal vier weken duren! Dan kunnen we daar ook voldoende tijd nog aan spenderen. Turnen met juf Samantha in de sporthal was echt heel leuk vandaag! De sporthal was voor ons alleen! Ook moeten we deze week voor de kippen zorgen, dus bracht ik nog een portie oud brood mee naar school en gaven we de kippen vandaag vers water, stukjes brood en graantjes. Jammer genoeg nog geen eitjes.
Nog eens oefenen voor het schoolfeest…. Nu we voor het eerst de klassen hebben gemengd, is het wel een beetje spannend. De oefenmomenten zijn korter en, vaker kleuters afwezig doordat je ze uit vier klassen haalt, maar het komt wel goed!

De lagere school ging vandaag op schoolreis! FEEST op school! Het was zalig rustig en dan kunnen we ons ook eens gaan uitleven op de speelplaats van de grote kinderen. Oefenen deden we dan ook gezellig buiten met de grote box erbij!


Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten