donderdag 30 juni 2016

Een allerlaatste kikkerweek!


De kleuters mochten zelf kiezen wat ze deze week nog wilden doen.. Natuurlijk werd dat nog: spelen met de verkleedkleren, poppenkast, tiktak, quiz aan het smartbord en tablets en voetballen! Daar zorgden we dan ook voor! Met veel plezier staken we nog een TikTakverhaal in elkaar, een quiz en gingen we nog voetballen! Al duurde dat niet zo lang, ze waren allemaal “moe” J
Op maandag en dinsdag vierden we ook nog feest! Feest voor Jelle en Santino! Zij worden in de vakantie 5jaar! Hiep Hiep Hoera!! Dikke proficiat 
Néyah is terug!! 


Een kleine verassing voor de ouders van Jente die afgelopen weekend trouwden: 

Een allerlaatste keer turnen vandaag met juf Lotje! Volgend jaar gaat ze een jaartje studeren, dus we gaan ze wel erg missen!! We zullen dan turnen krijgen van meester Yannick! We ruimden verder op en namen al een beetje afscheid van elkaar. De juf knuffelde hen helemaal plat! Wat ga ik die kapoenen allemaal missen! Een laatste halve dag school vandaag… De juf trakteerde met een lekkere koek en een sapje! In de kring vertelden we over de beren- en vossenklas. Wie naar waar gaat en met welke juf. Juf Dana kan je al komen ontmoeten op de kijkmiddag in augustus!
Ik heb er een erg leuk jaar opzitten met deze kikkertjes! Het was een zeer leuke groep, allemaal vrienden, allemaal unieke karakters, alleen zitten ze in mijn hart! Ze hebben weer veel geleerd, maar zullen dat volgend schooljaar ook doen! Stiekem zal ik ze toch een beetje in de gaten houden hoor! Dat kan ik nu eenmaal niet laten!
Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de leuke samenwerking! Altijd inspanningen voor thema’s, activiteiten en de vele bezoekjes aan onze blog! Merci!! 
Ook aan alle mama's en papa's bedankt voor de leuke verassing deze laatste schooldag!
Mijn kikkertjes waren allemaal echte kikkers geworden! Jawel, de tranen waren er!! Iedereen erg bedankt voor de vele leuke en lekkere cadeautjes!! Zoveel!!Prettige vakantie allemaal! 
Geniet ervan! 


Dikke zoen,
juf Renske en Cézar!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten