vrijdag 26 juni 2015

We knuffelen en knuffelen en knuffelen ...


Deze week heb ik niet zoveel foto's getrokken... Dat zijn we een beetje uit het oog verloren tijdens al dat geknuffel!!!
Dag mama’s en papa’s, het laatste weekbriefje voor dit schooljaar… Wat is het voorbij gevlogen! We hebben zoveel gedaan dit schooljaar, dat ik er zelf van schrok toen we deze week alle thema’s met alle liedjes, knutselwerkjes, ed. nog eens bekeken!
Vandaag begonnen we met het wassen van ons speelgoed. De kleuters kozen zelf wat er eerst werd gewassen, zodat ze zelf kunnen kiezen waarmee ze het langste kunnen blijven spelen. Dit vonden ze wel leuk! Poetsen, poetsen, poetsen maar!!

Doordat we begonnen zijn met het wassen van het speelgoed, bespraken we vandaag ook verschillende poetsproducten. Lucas wist heel goed dat poetsproducten erg gevaarlijk kunnen zijn. Gelukkig bestaan er ook poetsproducten die het speelgoed proper kunnen maken, zonder dat ze erg gevaarlijk zijn! Oef!
 
 

De juf had vandaag eventjes een vergadering. Maar in de klas speelden de kleuters een leuk spelletje met juf Elise: ik ga op reis en ik neem mee… Dit is een fijn onthoudspel. De kleuters moesten elkaars spulletje onthouden en in volgorde herhalen! Niet zo gemakkelijk hoor! Daarna lazen we nog een verhaaltje samen van Tip de muis. Dit verhaaltje kregen we toen Amy jarig was.
 

Doordat juf Lotje mee is met het zesde leerjaar op zeeklassen, ging onze laatste turnles vorige week al door. Maar niet te min… Vandaag turnden de kleuters nog een keertje met mij! We vierden ook feest voor Lucas. Bellenblazen deden we ook vandaag! Samen spelen is toch zo fijn! We mochten ook met zeep experimenteren, uitwrijven op de tafel, schrijven in de zeep,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mmmm poffertjes met fruit!
 

Feest voor Eleanore vandaag! In de grote vakantie zal ze 5jaar worden, maar trakteerde vandaag al in de klas!
We knuffelden deze week elkaar een paar keer heel goed! Wat gaan we elkaar allemaal missen! Gelukkig kunnen we nu bijna genieten van een welverdiende vakantie, en nadien worden ze allemaal grote beren.
Ik zie ze nog binnenstappen als kleine muisjes en bijtjes… en ondertussen zijn zo allemaal letterlijk gegroeid!! We hebben dit jaar erg veel geleerd, ontdekt, uitgevonden, gespeeld, … en we zijn nog maar net begonnen!
 
 
 WAT EEN LEUKE TIJD HEBBEN WIJ SAMEN GEHAD!
 

Niet vergeten:

Maandag: oudercontact!Maandag: geen warme maaltijden meer!!! Dinsdag: maar een halve dag school!! Hiervoor geldt dezelfde regeling als woensdag. De school eindigt die dag om 11u55! 

     


     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten