vrijdag 8 mei 2015

De astronauten zijn klaar voor het schoolfeest!


Deze ochtend leerden we een kort liedje. Het ging over een astronaut! Maar we leerden ook nog een versje voor Moederdag! We moeten het wel nog wat oefenen, het is ook best een beetje gek… We leren over de ruimte en moeten toch iets maken voor mama! Maar we hebben het met erg veel liefde voor jullie geknutseld! Hopelijk vinden jullie het geweldig-fantastisch-super… zoals de kleuters zelf!

 

Lieve mama,

Vandaag is het mamadag
de dag dat ik je wat geven mag!

Ik geef je een cadeau en een kus
is dat geen gemakkelijke klus?

Geniet van je feest
en van het lezen nog het meest!

Liefs van je kapoentje!

FOTO'S van het cadeautje zullen hier maar pas verschijnen als het Moederdag zelf is! Ik ga nog niks verklappen!!! Ik hoop dat jullie van jullie cadeautje zullen genieten.

Sommige kleuters mochten vandaag een vliegtuigje/raket/straaljager vouwen, a.d.h.v. een stappenplan en met hulp van de juf lukte het redelijk goed! We mochten ook een gigantische raket bouwen. In de eerste week hebben we geleerd hoe een raket er nu juist uit ziet en mochten we deze zelf maken aan de hand van de nietjesmachine, maar nu werd het een vele grotere en veel steviger!

 
 
 
 
 
 
Sportdag! De kleuters hebben zich een hele voormiddag kunnen uitleven en allemaal verschillende postjes mogen verkennen! We werden verdeeld in verschillende groepjes gebaseerd op een Disneyfiguur, sommige kindjes waren Olaf, andere kindjes mochten dan weer een ander figuur zijn. Op het einde van de voormiddag kregen de kleuters allemaal een diploma, maar doordat we maar juist op tijd op school waren, kregen we het diploma pas op donderdag mee… J

 
 
 
 

Het podium is gearriveerd! We konden er natuurlijk al eens op oefenen! Gelukkig maar, want dat is toch helemaal anders hoor! Maar ik ben echt fier op de kikkertjes! We oefenen ongeveer drie keer per week, en elke keer doen ze geweldig goed hun best! Natuurlijk… We hebben in de klas een snoeppotje met kleine haribobeertjes in… Die zijn natuurlijk wel DE beloning waarvoor ze dansen!!
 Vandaag is het dé generale repetitie… Ik hoop maar dat het weer ons niet te veel gaat tegenwerken!!   
Wij zijn er alvast klaar voor! We hebben er zin in, hopelijk jullie ook?! Niet vergeten: na de optredens van alle kinderen zal er nog een afsluitmomentje volgen op het podium en nadien zullen er spelletjes te spelen zijn in verschillende kraampjes!
We hadden ook even bezoek in de klas!
 
 
 
MORGEN IS HET SCHOOLFEEST:
    • Alle kleuters graag om 13u afzetten in de klas, maak je kleutertje duidelijk dat je zal kijken naar het dansje en hem/haar daarna in de klas zal komen halen.
           
 
Tot morgen allemaal! En we maken er een spetterend schoolfeest van!

     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten