vrijdag 19 december 2014

Kerstvakantie in zicht!


Maandag was er een stakingsdag in België. De kikkers en de Beren konden samen met de juf spelen in de konijnenklas voor een keertje.
 
 
 
 
 
 
 
Op dinsdag waren we bijna voltallig in onze klas. De laatste weken zijn er veel kindjes ziek geweest en dat merk je nu nog steeds. Vandaag werd een sneeuwman gestempeld: we gebruikten verschillende formaten van rollen om zo van klein naar groot te stempelen. Nadien kreeg hij nog een “wortelneus” en drie knopen voor zijn jas. Ook kleefden we nog sneeuwmannen van klein naar groot op. Vandaag was het feest: EMMA werd vier jaar. Ze trakteerde de kleuters op heerlijke broodpudding en  gaf een klascadeau: nieuwe kookpotjes voor bij onze nieuwe keuken! Dank je wel!
 
Op woensdag was het geen school, de juffen en meester moesten zelf eventjes "naar school".
Donderdag, mochten we nog een keertje gaan turnen bij juf Lotje in de turnzaal. Nadien speelden we nog flink in onze hoekjes en werd het laatste werkje van dit “jaar” gemaakt J We mochten zelf een puzzel knippen en nadien zelf terug samenstellen. We hebben het knippen steeds beter en beter onder de knie!
We kregen ook bezoek in de klas: Amy mist de vriendjes van haar klas zo hard!
 
                  

Vandaag mochten de kinderen zelf eens kiezen wat ze wilden doen. Ze hadden alvast voor deze namiddag een “cinema” gekozen. De juf voorzag lekkere popcorn en zo konden de kinderen samen genieten van een filmpje!
 
 
 Prettige vakantie gewenst!
En veel plezier en succes met de Nieuwjaarsbrieven.. ;-)
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten