vrijdag 14 november 2014

Dag Sint en Piet


Op woensdag begon onze week! Wel een beetje gek hoor! De praatkoffer stond weer klaar en helemaal gevuld! Toen we deze open deden zat de koffer propvol met spullen: verkleedkleren, fopcadeautjes, vlaggen, handpoppen, … maar ook stukjes jute.
Daar konden we direct mee aan de slag. We voelden eens goed aan de jute, we roken er aan en we zagen in het stukje allemaal kleine vierkantjes. Daarmee konden we stempelen! Met de fopcadeautjes mochten we ook spelen: we deelden ze uit en dat vonden we erg fijn!

 


 
 

We mochten vandaag allemaal knippen in de klas! We keken in speelgoedboekjes en leerden om onze schaar op een juiste manier vast te houden. We moeten de schaar juist leren gebruiken… En daar gaan we nog veel mee oefenen! We speelden ook een dobbelsteenspel! Erg leuk hoor mama’s en papa’s. We moesten een Mannetje aankleden, bij elk getal hoort een kledingstuk.

Het is AL vrijdag! Zo snel J We werkten ook nog stiekem aan een cadeautje voor oma en opa. Echte kunstwerkjes... We oefenden ook nog flink ons versje en de kikkertjes  kunnen het eigenlijk al helemaal alleen. Samen met juf Lotje konden we nog leuk turnen. Voor de kleuters is het nog moeilijk om tot echte vormgeving te komen. Maar oefening baart kunst! We doen onze uiterste best! We vierden ook feest voor LENNY! Hij trakteerde de kindjes met een lekker cakeje en een verrassingsdoosje!
 
 
 
 
Prettig weekend!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten