vrijdag 19 september 2014

Verkeer en veilig zijn


Op maandag vierden we feest in de klas, deze keer was het geen kikkertje dat jarig was… Maar wel de kikkerjuf! De kleuters kregen een ijshoorntje dat ze konden vullen met heerlijke stukjes fruit. Ze konden kiezen uit aardbeien, meloen, banaan, peer, appel en druiven! En smullen dat ze deden!
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Vandaag was het nog een keertje tiktak. De kinderen kijken dan echt muisstil naar wat ik doe. Ze vinden het dan ook heel fijn om nadien nog een keertje naar de muziek te luisteren en er de verschillende activiteiten op te plakken. (Blokkentoren, schilderen, puzzel, …) Tijdens deze tiktak schilderde ik een auto op een glasplaat. Nadien moesten de kleuters zelf aan de slag en een auto schilderen. In de namiddag gingen we gezellig wandelen in het bos en oefenden we alvast een keertje voor de boscross! Fijn dat er nog enkele kleuters zich hebben ingeschreven hoor!!
 
 
  
 
  
 

 Op woensdag hadden er enkele kleutertjes een dagje vakantie genomen J Wij gingen alvast verder met een patroon. We leggen bijvoorbeeld blauw – geel – blauw – geel - … . De kinderen moesten dit dan verderzetten.
 

 Vandaag konden we opnieuw genieten van een dag vol zon en zeer warme temperaturen. Om toch wat afkoeling te hebben, bracht de juf een waterspuit mee. De juf mocht de kinderen nat maken en de kinderen maar schaterlachen! Heerlijk zo dat fris water op ons hoofd! We gingen ook nog een keertje turnen in de sporthal! En we deden bijna allemaal zelf onze sportschoenen aan. Toppie!!
 
 

 

STRAPDAG!! We mogen EINDELIJK op onze eigen fiets fietsen! Sommigen vonden het al moeilijk om hun fiets op school “achter te laten”, maar gelukkig mochten ze deze eerst zelf in de klas parkeren! Dan kunnen de fietsen allemaal samen slapen! J
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dansen vindt Lucas fijn! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten