vrijdag 14 juni 2013

Kunst met kleuren, maar ook een schoolreis naar PIRATENEILAND!

 
We gingen opnieuw aan de slag met ons kunstige waterthema vol kleur. De kinderen zijn er helemaal door in ban. Vooral de gekleurde rijstbak en de ballenbadhoek is in trek! We zongen ook een kleurenlied waarbij we zo snel als we konden een voorwerp met een bepaalde kleur moesten vinden!Schrijfdansen, schrijfdansen… maar wel op een bijzondere manier: met penselen en water deden we de schrijfdans van de boom: een stam, takken, blaadjes en appelen. We schilderden met water op de grond buiten en konden nadien kijken naar de resultaten.
We maakten ook nog een aquarium met het water gekleurd met crêpe papier, dat zullen jullie vast en zeker wel gezien hebben aan de vingers van jullie kapoen J


Op woensdag gingen we zelf nog een keertje turnen in de speelzaal, eerst deden we een omloop met verschillende sprongen en evenwichtsoefeningen, en daarna gingen we verspringen. Sommige kikkertjes springen als een echte kikker! Verbluffend!Vandaag wandelden we met z’n allen naar de sporthal, picknickten we onderweg en aten onze lekkere koek op. We werkten ook nog onze denkwerkjes af en speelden verschillende kleurspelletjes. We kijken al uit naar de schoolreis, we zijn er al een hele tijd aan het aftellen en eindelijk, nog maar één keertje slapen en we vertrekken!
SCHOOLREIS NAAR PIRATENEILAND! 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten