donderdag 10 mei 2018

Schoolreis - Thema voorbereiden!


Wat een dag!!! Zoveel plezier (voor de kleuters én de juffen) J Een hele dag gingen we op schoolreis… En dat is voor die kleine kapoenen precies een echte wereldreis. We zijn nog niet vertrokken met de grote reisbus of de eerste die vraagt: “zijn we er al?” duikt al op! Gordels aan en vertrekken maar! Daar aangekomen kozen we ons allemaal per klas een grote tafel uit, schoenen onder de stoelen en START! Ondertussen verdelen de juffen de 80 flessen water. En dan is het natuurlijk ook de beurt aan de juffen om mee te doen. We kropen mee in de speeltuin, gingen samen van de verschillende glijbanen, sprongen op de trampoline en gooiden met ballen in het ballenbad. De eerste ronde verliep vlekkeloos! Tijd voor frietjes dus J Tijdens ronde twee vonden we wel 10 paar kousen… En ze waren van “niemand”, dus als jullie kousjes missen we hebben er nog een paar gevonden. Dan aten we nog een lekker ijsje en het was bijna tijd om terug naar school te gaan! Het was een zeer leuk maar vermoeiend dagje!















Wat een weertje vandaag! We dronken allemaal superveel water en gelukkig kon de juf af en toe de “koude lucht” aanzetten in de klas. We bespraken nog ons aankomende thema ‘Circus’ en keken naar een vuurspuwer, een danseres en ene acrobaat. We keken goed naar wat wij ook willen oefenen. In de namiddag kwam juf Lena nog eens in de klas, elke dinsdagnamiddag komt ze met ons meespelen en “oefenen” zonder dat ze het beseffen J En…. We oefenden voor de eerste keer ons dansje voor het schoolfeest… We zullen de dansbenen van sommige kleuters nog moeten wakker maken.





Nog een dagje genieten in de klas, praten en tekenen wat de kleuters willen doen de komende weken en dan… nog turnen met juf Lotje.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten