vrijdag 2 september 2016

Eerste dagen in de kikkerklasEen eerste schooldag zit er alweer op! De vakantie is voorbij gevlogen. Alle nieuwe kikkertjes waren erg blij met hun nieuwe klasje, dus ik ben een gelukkige juf! Samen verkenden we de klas, de hoekjes en leerden we (al snel) en enkele belangrijke afspraken. De eerste weken is dit het belangrijkste. Samen leren we wat er mag en wat er moet, maar ook wat er niet mag. Ze hebben zelf ook al een beetje inspraak in de afspraken. En na verloop van tijd zullen ze ook veel meer zelf moeten/mogen doen.
We verwelkomden ook een nieuw kindje in onze klas: Lina!
Ook onmiddellijk feest! Twee jarigen in de klas. Gisteren werden Jony en Vera vier jaar! Hiep Hiep Hoera!

Gisteren hebben we natuurlijk de nieuwe speeltuigen uitgetest en goedgekeurd! Enkele kindjes zijn nog op vakantie maar die verwelkomen we binnenkort ook! En dan maken we een nieuwe groepsfoto.
Vandaag gingen we voor het eerst turnen met meester Yannick in de sporthal. Hiervoor mag je zeker nog turnpantoffeltjes meebrengen, wanneer je deze gevonden hebt. 
We leerden ook iets erg moeilijks… de poppenhoek opruimen! Oh jawel J De meest favoriete hoek van de meisjes, maar ooh zo vervelend om nadien op te ruimen! Dus vandaag speelde de juf even mee en zochten we samen naar de juiste plaats om alles op te ruimen.

 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Prettig weekend! Geen opmerkingen:

Een reactie posten