zondag 22 mei 2016

Mijn huisdier + Schoolfeest


Maandag en dinsdag hadden we geen school: Pinkstermaandag & Facultatieve verlofdag

Na een lang weekend kunnen we vandaag voor de eerste keer oefenen op het grote podium! En wat was het groot!! Ze waren helemaal onder de indruk van het podium dat ze gewoonweg vergaten te dansen… In de zaal hoef ikzelf niet meer mee te doen, maar op het podium…. Wauw wat was het groot!!
Gelukkig hebben we nog twee dagen om er op te gaan oefenen.
Vanmorgen kregen we ook nog bezoek van SIMBA de poes! Een prachtige grijze huiskat van Jente. Haar mama kwam eens met Simba op bezoek, maar die was er toch niet zo heel zeker van.
Net voordat we naar huis gingen kwam ook ZINO eens in de klas. Hij is het hondje van de moeke van Seppe, zijn mama en moeke kwamen Zino voorstellen aan de kindjes en dat vond Zino reuze fijn. (en seppe ook! 
J )


Nog een keertje op het podium staan en het ging al veel beter! OEF!! Gelukkig maar J Ze voelen zich al een beetje meer vertrouwd en dat is toch belangrijk hoor! 
Vandaag kwam er opnieuw een hond op bezoek! De grootste tot hiertoe. Saddie, de labrador van Iano kwam helemaal uit hulst tot bij ons GELOPEN! Jawel, gelopen! Naast de fiets van de mama van Iano! Saddie kreeg van de kikkertjes lekker fris water en héééél véééél hondensnoepjes en -koekjes.


Generale repetitie! We konden eindelijk eens kijken naar de dansjes van de andere klassen! En dat zijn er al veel! ELF andere klassen én dan nog een juffendans erbij. Ook konden we nog in de klas ons thema afsluiten.

Wij hebben er alvast zin in! Jullie ook?! 

Zaterdag was het dan zover! Hopelijk hebben jullie mooie en leuke foto's getrokken!?
Er volgen er alvast nog ;) 


Prettig weekend nog! Geen opmerkingen:

Een reactie posten