vrijdag 17 mei 2013

Moederdagcadeautje is helemaal klaar! En bezoek van de muizenklas.


Maandagochtend was een drukke ochtend… We begonnen de week met twee zieke kleuterjuffen… dus kregen we in de kikkerklas bezoek van 5 muizekindjes van juf Hilde. De berenklas kreeg bezoek van juffen van de lagere school! Zo leerden ze deze juffen ook al een keertje beter kennen met zicht op volgend schooljaar! Er werden allerlaatste “dingetjes” gemaakt voor de cadeautjes, want jawel mama’s (en vooral PAPA’s). Komende zondag is het MOEDERDAG en dus kan een cadeautje niet ontbreken!

Oef… één van de twee juffen terug paraat op school! Vandaag genoten we volop van de zon.. Alle kindjes genoten! Weg met de regen, koude en dikke kleren! Hallo zon, hallo BLOTE BENEN!
Een portret van de mama’s, een puzzel, een sorteerspelletje, tekenen met stoepkrijt, wippen op onze nieuwste aanwinst… De “autobandwip”! Nog een laatste dagje leren, knutselen, spelen, werken rond en over mama… Er werd nog een laatste keer gekeken naar de meegebrachte voorwerpen en de juf vroeg zich af of de kinderen nog wisten van wie welk voorwerp was en waarom die mama dat had meegegeven!?
En dan nu… Genieten van een lang weekend!


 
Donderdag: GEEN SCHOOL – HEMELVAART
Vrijdag:  GEEN SCHOOL – BRUGDAG

Geen opmerkingen:

Een reactie posten