vrijdag 29 maart 2013

De paashaas verstopte onze mandjes!


Vorige week legde Fientje twee eitjes… Toen we deze ochtend in de klas kwamen, zagen we dat ze nog steeds aan het broeden was! Dat duurt toch lang hoor!
We sprayden met een platenspray groene kleurstof op een blad en creëerden zo een fijn effect op een A3. Toen alles mooi opdroogde, schilderden we er een mooie paasbloem over!


 
 
Op dinsdag moesten sommige kleuters nog een werkje maken, aangezien het morgen oudercontact is/was, wou ik nog enkele dingen een tweede keer “testen” J En ik moet zeggen, vooral de beloning deed wonderen tot werken! De kleuters kregen niet één MAAR twee paaseitjes omdat ze zo flink gewerkt hadden! Er werden ook nog enkele “magjes” aangeboden.Woensdag, een halve dag school… Dat kan toch een beetje deugd doen, maar niet te min.. We beginnen er weer met volle moed aan! Fientje is nog steeds aan het broeden en de paashaas is onze paaskruiwagens nog niet komen halen, dus ons geduld raakt stilletjes aan op!
We speelden nog enkele spelletjes in de kring, en de kleuters mochten natuurlijk ook nog eventjes genieten van de zon die buiten lekker scheen!

Vandaag gebeurde er iets heel gek! Ik vertelde de kinderen dat mijn buik weer aan het kriebelen was… En ze wisten het nog heel goed wat dat betekent … morgen gaat er iets speciaals gebeuren!!!! “HET ZAL DE PAASHAAS WEL ZIJN” riep Charle, “OF MISSCHIEN DE PAASKLOKKEN” zei Arianne. En jawel hoor in de namiddag waren opeens onze paasmandjes/paaskruiwagens verdwenen! En yanko zei: “ik heb de paashaas er mee zien weglopen”. Dus we waren er zeker van: de paashaas is zijn voorbereidingen al aan het treffen!Geen koeken, geen fruitjes maar wel een heerlijk LENTEONTBIJT! Mmmm smullen zullen ze kunnen!
In de namiddag zochten we met z’n allen naar de paaseitjes die de paashaas verstopte! Wel leuk met de papa’s en mama’s die meezochten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten