vrijdag 9 februari 2018

CarnavalsstoetFeest! Niet omdat Carnaval er bijna aankomt… Bent is jarig! Hij trakteerde in de klas met supertoffe cupcakes in de vorm van een kikker! We ontwierpen allemaal nog een leuk carnavalsmasker, iedereen mocht zelf kiezen welke soort en hoe ze deze gingen versieren, sommige kleuters kozen resoluut voor één kleur andere kleuters kozen alle kleuren van de regenboog! J

DIKKETRUIENDAG!
We begonnen de dag met een stevige ochtendgymnastiek met de hele school! Zo kregen we het al bewegend warm!
In de klas gingen we kijken wie er allemaal een ‘gekke’ muts bij had en daar werden Sien en Wout toch als winnaars uit gekozen!
Sien had een “tijgertje” op haar hoofd met een dikke neus, Wout was een rode duivel!
Ook had iedereen een super dikke trui aan! Die kwam goed van pas toen we in de namiddag buiten gingen fietsen, gelukkig scheen de zon en konden we ons warm maken door te bewegen.
In de klas ging de verwarming wat graden lager.


ROBOT! Er is een gekke schrijfdans van een ROBOT! Maar hoe bewegen die eigenlijk? We bewogen allemaal zoals een robot en we zagen dat we allemaal rechte armen en benen maakten. Nadien mochten we dit ook proberen op een blaadje, niet gemakkelijk hoor!

Vandaag sloten we in de klas het thema af, we maakten de allerlaatste spelletjes, werkjes en opdrachten af, we poetsten goed in de klas, want die confetti zat overal in, onder, achter, tussen,… J Maar dat was echt een hele belevenis! 
We gingen natuurlijk ook nog turnen met juf Lotje in de sporthal en dat vinden we superfijn!
We vierden ook nog feest in de klas… DUBBELFEEST! Paalagie en Pa Ablie zijn jarig! Gelukkige verjaardag hoor jongens!


Stoet in ons dorp!
Wat keken we er allemaal erg naar uit!!
Fijne vakantieGeen opmerkingen:

Een reactie posten