zaterdag 27 januari 2018

Carnaval - ik verkleed meHet was een andere start van de week dan anders, maar toch stond er opnieuw een praatkoffer klaar! De kleuters kwamen me tegemoet op de speelplaats alsof ze me weken niet hadden gezien, ik voelde me dus enorm geliefd!!! J De praatkoffer, wel die was echt overvol... Want er komt een thema aan dat ik als juf ook geweldig vind! In de klas konden ze dan ook niet wachten om te piepen in de koffer! Aangezien er zo’n groot enthousiasme was…  namen we de koffer mee naar de speelzaal, daar kon iedereen zich verkleden en bewegen zoals ze zich verkleed hadden. Muisje Angelina kroop naast kakelende kip Sien, brandweerman Wout was het vuur aan het blussen samen met agent Nathan en daarnaast vloog er een vleermuis/batman in het rond! Wat een plezier!


Vandaag stond er “papier maché” op de planning… Met als gevolg dat daar geen foto’s van zijn, aangezien je handen dan helemaal vol hangen met lijm! Een smeerboeltje, maar zo eens knoeien is toch ook echt fijn. Ondertussen een babbeltje slaan met de kikkertjes, maakte het des te interessanter. 
In de namiddag speelden we nog een leuk spelletje met lichtjes in de verduisterde klas.


Nog een ronde “papier maché” en iedereen had zijn hoedje gemaakt. Deze moeten nu natuurlijk nog helemaal uitdrogen voordat we er verder mee aan de slag kunnen gaan.
We leerden nog een leuk liedje en speelden nog verschillende spelletjes met ballonnen!
Nog een groot succes naast de verkleedhoek deze week… De confettibak! Af en toe lag de hele klas vol… hoe kan het ook anders
J


Prettig weekend


Geen opmerkingen:

Een reactie posten