zaterdag 29 augustus 2015

Bijna de start van het nieuwe schooljaar!Beste ouders,

Nog twee keer slapen en het nieuwe schooljaar gaat van star!!
Graag som ik voor jullie nog enkele belangrijke of nieuwe zaken op die (dit schooljaar) in de kikkerklas veranderen:


* Vanaf dit schooljaar eten we tijdens de ochtend ons stukje fruit op i.p.v. in de namiddag.
              --> Op woensdag mag je nog steeds een koekje meebrengen!

* We zullen op donderdag of vrijdag turnen in de sporthal, daar hebben we turnschoentjes nodig (met een witte zool). Welke dag het zal worden kan ik jullie op 1/9 laten weten! Ook turnen we op woensdag, maar dan hebben we deze turnpantoffels niet nodig, dan blijven we op school.

* Voor verjaardagen vragen we als school om niet met snoeptaarten ed. suikervolle zaken te trakteren. Een cupcake, cake, tros druiven, waterijsje, poffertjes, ... is ook feestelijk-. Ook is een klascadeautje altijd leuk, maar absoluut NIET verplicht!
 Het blijft een verjaardag! Dus het mag zeker iets fijns worden voor je kleine kapoen...

* Vergeet niet om op het koekje, fruit, brooddoos,drankjes, flesje water, ... het symbooltje van je kleuter te kleven of tekenen. Ook wanneer je iets mee zou brengen (boek, voorwerp, ...) mag je zeker en vast het symbooltje erop tekenen of kleven.

* Boekentassen mag je in het kikkerhuisje zetten wanneer je je kleuter naar school brengt. Na het belsignaal gaan we deze samen in de klas leegmaken.

* Voor de kikkertjes die met de bus komen... Graag steeds veranderingen noteren in het Tingelingboekje, zodat ik ook altijd op de hoogte ben en er geen vergissingen kunnen gebeuren!

* Stekelbasic: elke ochtend nog steeds op school en elke avond behalve woensdagnamiddag.
          ---> op woensdagnamiddag gaan de kinderen met de schoolbus naar: Eeckbergstraat 10 (Het Kalf)

* Het je een vraag, een mededeling, wil je iets vertellen, dan kan dat elke ochtend of avond! Kom gerust even langs, de deur staat altijd open!

Ik wens jullie en je (nieuwe) kikkertje een geweldig schooljaar! We gaan grote avonturen tegemoet, Nellie en Cézar kunnen al niet meer wachten om hun nieuwe vriendjes te leren kennen!

Liefs, juf Renske
Nellie en Cézar
Geen opmerkingen:

Een reactie posten