zaterdag 26 april 2014

Kriebeldiertjes.


PAASMAANDAG – GEEN SCHOOL
 
Deze ochtend vertrok ik onmiddellijk na de bel met 9 kleuters richting Sint-Niklaas. We moesten naar het medisch onderzoek. Flink op onze beurt wachten tot wanneer dokter Lies en de verpleegster ons kwamen halen. De dokter onderzocht de oren, ogen, keek eens naar de tanden, luisterde naar het hartje en voelde eens aan de buik. Alle kikkertjes waren super flink!
In de namiddag konden we samen nog een keertje oefenen voor het schoolfeest, want na zo’n lange vakantie was het terug even goed herhalen!
 

STUDIEDAG VOOR DE LEERKRACHTEN – GEEN SCHOOL
 
Op donderdag, na alweer een dagje “vakantie” voor de kinderen, werkten we een beetje verder aan ons cadeautje voor Moederdag. Ook knutselden we een kriebeldiertje en een prachtige bloem! In de namiddag vertelde de juf nog een grappig verhaaltje van jonnie de vriendelijke spin waar iedereen zoooooo bang van was.
 
  

Turnen, turnen, turnen !!! Daar kijken de kleuters enorm naar uit! We bespraken ook de verschillende insecten en bloemen en dachten na over hoe een plant kan groeien uit zo’n klein, fijn zaadje.

 
 
 
WIST JE DAT?
Woensdag 30/4 + donderdag 1/5 + vrijdag 2/5: geen school!

Prettig weekend
 juf Renske & Cézar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten