zaterdag 9 februari 2013

Carnavalsstoet!!!


Deze ochtend begonnen we aan de laatste week rond Carnaval. Volgende week kunnen we genieten van een weekje vakantie, maar nu werken we eerst dit thema nog af! Ik vertelde het verhaaltje van Geeltje en Blauwtje, twee kleurtjes die samen Groentje worden. Ze beleven een kleurrijk avontuur.
We speelden ook nog een spelletje in de kring met hoedjes: ze hadden verschillende vormen, kleuren en prentjes.
In de namiddag werd er Tik Tak gespeeld! De kleuters keken allemaal heel geboeid naar het verhaaltje! Iets wat bij elk thema vanaf nu aan bod zal komen!Op dinsdagochtend kwamen Charle en zijn papa een verrassing brengen voor de klas… “Lekkere “frangipane” zei Charle, of is het nu Champagne?”  We kregen een traktatie omdat Charle een GROTE broer is van Nell, we smulden van de Kidibul en van een lekkere snoeptaart! Mmmm die zal nog wel enkele dagen meegaan!
Vandaag werd er nog een keertje schrijfdans gedaan: als het droog was werden het echte clownsstrikken J

Woensdag was het weer maar een half dagje school. De (meeste) koeken gingen terug mee naar huis want vandaag mochten de kikkertjes allemaal twee clownskoekjes maken (kijk maar op de blog voor de grappige foto’s).
Alle werkjes gingen vandaag al mee naar huis, aangezien het de laatste dagen zijn voor een vakantie.

Vandaag werd het weekbriefje al meegegeven aangezien het morgen stoet is. We gingen vandaag nog een keertje turnen in de grote turnzaal.  We speelden nog een laatste keer met de verkleedkleren en genoten nog van een verhaaltje rond carnaval.  Morgen is het EINDELIJK de stoet. De kleuters kijken er al heel erg lang naar uit!
Alle kleuters brengen dan hun koek, drankje en boterhammen mee in een plastiek zakje. Ook de verkleedkleren in een zakje graag J  
Meer foto's volgen later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten